excel-yoga

Excel Yoga

 2.195,00

  • Beschrijving
  • Meer informatie aanvragen

Beschrijving

De Excel Yoga is de ideale reisscootmobiel; slim ontworpen, doordacht geproduceerd en eenvoudig in gebruik. Dankzij het unieke vouwsysteem kan de Excel Yoga in één simpele handeling in zijn geheel opgevouwen worden. Door het handige gepatenteerde Yoga click-and-go vouwsysteem kan de Excel Yoga binnen 10 seconden in- of uitgevouwen worden. Direct klaar voor gebruik! Het unieke frame ontwerp van hoogwaardig aluminium lichtgewicht delen is sterk en bovendien zeer stabiel.

Opvouwbaar

Dankzij het handige vouwsysteem is de Excel Yoga ideaal om mee te nemen in bijvoorbeeld een auto. Het opgevouwen pakket is zó compact dat deze in bijna iedere auto zal passen. Doordat er geen onderdelen zijn die verwijderd moeten worden bij het opvouwen, is de Excel Yoga in één simpele beweging op te vouwen.

Accupack

De Excel Yoga is voorzien van een hoogwaardige Lithium Ion cassette welke eenvoudig uitneembaar is. Voor het transport is het niet vereist om uit te nemen, maar het is wel mogelijk om het totaal gewicht nog verder te reduceren. Doordat de cassette uitneembaar is, kunt u eventueel ook een tweede cassette aanschaffen waardoor de actieradius verdubbeld kan worden.

Dashboard

Het bedieningspaneel van de Excel Yoga is duidelijk afleesbaar en makkelijk te bedienen. De accu indicatiemeter geeft het stroomniveau van de accu aan. Met de snelheidsregelaar kunt u eenvoudig de maximum snelheid instellen. Bediening geschiedt middels een wig-wag systeem, waarbij het heel eenvoudig is om voor- of achteruit te rijden. Remmen doet de Excel Yoga automatisch doordat deze is voorzien van een automatische elektromagnetische rem.

Draagkoffer

Standaard wordt de Excel Yoga geleverd met een reiskoffer van hoogwaardig, slagvast polycarbonaat. Deze koffer is speciaal voor de Excel Yoga ontworpen en is uniek in zijn soort; uw kostbaar bezit kan veilig vervoerd worden zonder risico op beschadigingen. Door de 4 zwenkwieltjes is de koffer eenvoudig te verplaatsen.

Armleuningen

Optioneel is de Excel Yoga leverbaar met opklapbare armleuningen welke ook afneembaar zijn; net even iets meer comfort en handig bij het opstaan.

De Excel Yoga is een vierwieler met de voordelen van een driewieler; stabiel maar nét even meer wendbaarder dan een traditionele vierwiel scootmobiel. Ook heeft hij een kortere draaicirkel, wat erg handig is binnenshuis maar wel stabiel en comfortabel. Een ultiem ontwerp, en uniek door de gepatenteerde voorwiel ophanging.

Specificaties:
Totale breedte: 53 cm (opgevouwen: 43½ cm)
Totale lengte: 99 cm (opgevouwen: 52 cm)
Snelheid: 6 km/u
Accu’s: 11,5 Ah
Totaal gewicht: 26 kg (incl. accu’s)
Max. gebruikersgewicht: 110 kg

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optioneel)

Opmerkingen